Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 1., kedd

Elegük van! Sorra szerelnek le a rendőrök !

Százasával hagyják el pályájukat a rendőrök, s ennek a fizetések mellett a szakmai kudarcok is okai, melyektől a kezüket megkötő jogszabályok (?) miatt szenvednek a bűnüldözés során !


„Uram, ennek így nincs sok értelme, elegem van abból, hogy csak papírokat gyártunk, az eredmény legcsekélyebb reménye nélkül" - fakadt ki a Figyelő Online munkatársának egy betörés helyszíni szemléje során a kiküldött nyomrögzítő. Kollégája közben a bejárati ajtón keresett szénporos technikával ujjlenyomatokat, de bólogatása jelezte, maximálisan egyetért munkatársával. Egyikük leszerelése akkor már folyamatban volt, 13 évnyi szolgálati idő után hagyja ott a pályát, de a másik rendőrt is egy ideje foglalkoztatta a gondolat, hogy más munka után néz.
Nincsenek egyedül ezzel a gondolattal. Azt mesélték, az állományból nagyon sokan csalódottak, s nem csak a pénz miatt. Kilátástalannak tartják a munkájukat, egy szokásos, az előbb említett betöréshez hasonló bűncselekmény felderítése szinte reménytelen...- hívta fel a Figyelő Online figyelmét egy kormányzati szereplő....folytatás itt
Szerk:Posta S.

"Megszületett" a 2014-es költségvetés !

A hír részletesen itt olvasható !

(Nekem az ilyen hír hallatán mindig egy filmrészlet ugrik be.Vajon miért is? )

Szerk:Posta S.

Egy hozzászólás érkezett a...

...Schobert Norbert igazsága...? című bejegyzésünkhöz !


"Nem értem a magyar társadalmat. Mindenki látja egy bizonyos etnikai réteg olyan mértékű létszámnövekedését, mely példátlan a magyar történelemben. Ugyanakkor mindenki látja azt, hogy ez a réteg a deviancia, a munkakerülés, a rettenetes szociális állapotok, az igénytelenség, a borzalmas egészségügyi mutatók terén siralmas állapotban van. 
A kettőnek 20 év múlva az lesz a következménye, hogy az iskolákban 10 gyerekből 7 ebből a rétegből fog kikerülni, s olyan bűnözés és nyomor szabadul a magyarságra, mely a legsötétebb történelmi kataklizmákat is felülmúlja. Az iskolákban, az utcákon elszabadul a bűnözés, lövöldözés, kábítószer, erőszakos bűncselekmények soha nem látott mértékben néptelenítenek el megyéket, aminek hatására más országokból hasonló mentalitású egyedek tömegesen fognak beáramlani. 
A szociális rendszer összeomlik, az egészségügyi rendszer tarthatatlanná válik, a közintézmények nagy része megszűnik, a közbiztonság csak fogalmi szinten fog létezni. A dél-amerikai gettókat megidéző állapotok lesznek a legnagyobb magyar városok belvárosi terein, útjain, parkjaiban. A külföldi tőke kivonul, a magyar gazdaság pedig teljesen eltűnik. A földeket nem fogják művelni, polgárháborús övezetté válnak azok a területek, ahol a magyarság lélekszáma eléri a 30-40 %-ot.
Erre mit csinál a magyar választópolgár? Elmegy választani, s újra és újra megszavaz egy politikai "elitet"-úgy jobb,vagy bal oldalról-, mely pontosan ennek az apokaliptikus állapotnak az előidézője." 


 (Kívánjuk "Bajtárs" ne legyen igazad!-a szerk.)
Szerk:Posta S.