Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 19., szombat

Jaj de kínos...

"Oh! irgalom (értelem) atyja, ne hagyj el..." mondhatnánk Arany János után szabadon,amikor az X-Faktor múlt szombati élő adása alatt Csobot Adél jelentkezett be a műsor háttérműsorának, az After X-nek a háziasszonyaként.

A 19 éves "hölgyeményre" nyilván azért bízták a műsor készítői ezt a feladatot (Gondolom százszor is megbánták már-a szerk.), mert a férfi műsorvezető, Istenes Bence barátnője, és mert tavaly maga is versenyző volt. 
Mert ugye a bemutatkozás nem sikerült éppen a legjobbra, énekesnőként jobban teljesített a kamerák előtt.
A mosoly ezúttal sem volt letörölhető az arcáról, még akkor sem, amikor hosszú, kínos másodpercek álltak be, mert nem mindig sikerült tökéletesen az átkapcsolás az élő show-ra. Az üresjáratokat nem tudta kitölteni, csak zavartan mosolygott, és igyekezett visszaadni azt, amit a vezérlőből a fülébe súgtak.

Kínos megjegyzésekből sem volt hiány. Az egyiknél nem tudjuk, maga a mondat, vagy az elhangzása után következő pillanat volt-e kínosabb, amikor Csobot Adél Istenes Bencéhez fordult, vajon az értékelte-e a humorát.
-Tudják, hogy az X-Faktor az a műsor, ahol a versenyzők sorsáról a nézők döntenek. Holnap ugye valaki ki fog esni, és én tudom is, ki az! Az, aki a legkevesebb szavazatot kapja - mondta a lány.
- Azt a mindenit! Micsoda, micsoda.., nagyon komoly ez a következtetés - erre már Istenes Bence sem találta a szavakat, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá.

 A műsor végén azért-nem kis önteltséggel- mondta, volt ugyan több apró bakija, de ezekből tanult, és legközelebb már nem esik hasonló hibákba.
- A műsor minden percét élveztem, és remélem, lesz rá lehetőségem, hogy bebizonyítsam: ehhez is van tehetségem! Mindenesetre én készülök, mivel még hat alkalommal biztosan én fogom vezetni az After X-et - nyilatkozta a Hot! magazinnak. (Az ilyen esetekre szokták mondani, hogy "Kinek Krisztus a barátja, könnyen üdvözül." )
Barta P.

Tokió 333 méter magasból !

Ezt látnod kell !
Tízezer felvételt készített egy toronyból Jeffery Martin Tokióról, az eredményt pedig egyetlen panorámaképbe gyúrta.
A 360 Cities-t alapító Jeffery Martin nemrég beült a 333 méter magas tokiói toronyba, ahonnan 10 ezer felvételt készített a japán fővárosról. Az így összeállt, 150 gigapixeles kép kinyomtatva 100 méter széles és 50 méter magas lenne, ha kinyomtatnánk. Persze nem nyomtatjuk. Ráközelíteni viszont érdemes a képre, a legapróbb részletekig megfigyelhető a város.

Szerk;Posta S.