Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 17., kedd

Olvasói levél !

A "Szertefoszlott a devizahitelesek minden álma"c. posztunkhoz az alábbi mailt küldte olvasónk K.Dániel !

"A háttérhatalom bármit megtehet ebben az országban. Szerintem a kutya ott van elásva, hogy gátlástalanul eladósították évtizedek alatt ezt az országot, és úgy, hogy az égvilágon senki nem hőbörgött miatta. Sem a politika /az ugyan miért is tette volna/sem a kifosztott lakosság.

Szóval az alapokat lerakták a kiosztóink, erre építettek fel mindent. Emlékezzünk vissza azokra az időkre mikor minden egyes év az áremelések felsorolásával kezdődött. Nem hőbörgött miatta senki, egyszer nem vonult az utcára a nép, hogy drága a megélhetés. Következményei folyamatos inflációval való bűvészkedéseknek vagy is az indokolatlan áremeléseknek az lett, hogy eljutottunk oda, hogy olyan irreálisan mesterségesen magasan tartott árak vannak itt ebben az országban, aminek köze nincs az ár értékviszonyhoz. 
Csak egy példa 450 ml/nem fél liter!!!/ sovány kakaós ital 400 Ft . Most ezt komolyan lehet venni? De ugyan így vagyunk szinte mindennel, nincs olyan termék ebben az országban ami a valós értékét képezné. Nincs olyan. 
Magyarán az alapokat lerakták mint említettem kifosztóink és tudva tudván, hogy semmiféle ellenállásba nem ütköztek még soha itt ebben az országban megcsinálták a bankok által véghezvitt napjaink legnagyobb banki csalássorozatait. Csodálkozunk azon hogy ezt megtették? Volt miatta ellenállás a kifosztottak részéről? Még most sem ébredtek fel a kifosztottak, pedig ha összefognának akár választást is nyerhetnének !"
Barta P.