Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 18., szombat

2013-as statisztika...

...egy pártsemleges 30 év alatti fiatalokból álló csoport kutatása alapján. 
Ahogy magukról mondják ; "Intézetünk a közelmúltban azzal a céllal alakult, hogy a politikai és gazdasági elemzés, kutatás egy eddig kevéssé ismert aspektusából, a nemzeti konzervatív  szempontból szemlélje, elemezze és kutassa a politikai és gazdasági történéseket."
Kutatásunk országos, 1000 fős reprezentatív mintára épült, a feldolgozott adatok megyei nemi- és korösszetétel, illetve megyék szerinti iskolai végzettség alapján tükrözik a 18 év feletti magyar lakosság véleményét (3,2 százalékpontos hibahatárral). A mintatervezés bázisául a 2011. évi népszámlálás eredményei szolgáltak. A lemért mintában tapasztalható kisebb eltéréseket több szempontú súlyozással állítottuk be. Telefonhívásainkat december 11-én kezdtük és 15-én zártuk le.


A biztos szavazók az összes megkérdezett 62%-át teszik ki. Az összes megkérdezett 42%-a biztosan elmenne voksolni, tud pártot választani, és azt meg is nevezte a kutatás során.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.