Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 9., csütörtök

A választások előtt...

"Ha volt, akkor is rég volt már ilyen: fél évvel a választás előtt a „nincs kire szavaznom”-hangulat uralkodik a választópolgárok értelmesebbik, még nem agymosott része felett."

Erre az érdekes posztra találtam ezen az internetes oldalon, ahol a teljes cikk olvasható !


"Ezen a hangulaton már nem segít az összefogásnak hívott ellenzéki összefogás sem.Nem az itt az érdekes, hogy az átlagembernek mi az érdeke. Csupán az, hogy kit kell lenyomni, bevenni, beolvasztani, leszopni ahhoz, hogy közel kerüljön az újraegyesített nagy-MSZP vezérkara ahhoz a húsosfazékhoz, amit csak úgy becézünk: költségvetés.
Akinek esetleg eddig nem lett volna világos, annak a NAV-botránnyal és annak az MSZP és a Fidesz részéről történő kezelésével egyaránt bebizonyosodott: az országot szervezetten tartják sakkban.
Az összefonódott gazdasági-politikai kaszt maffiaszerű hálózatként ejtette túszul az országot. Ennek a hálózatnak a délelőttös és délutános műszakja a Fidesz és az MSZP, tulajdonképpen ők a végrehajtó szerv.
A Fidesz és az MSZP marakodásának végkimenetele tulajdonképpen érdektelen; hiszen bárki is győz e kettő közül, borítékolhatjuk, hogy a következő négy évben folytatódnak az eddigi tendenciák.
Nevezetesen a közszolgáltatások lerohadása, növekedni fognak a társadalmi különbségek, újra és újra kivéreztetik az oktatást és az egészségügyet, már ha kibírja az ország a huszonkilencedik így végigjátszott évig is összeomlás nélkül. 
Persze legalább egy társadalmi csoport jól jár a sokból: a saját zsebeiket tömő politikus-oligarchák. Ez is eredmény persze, és az is csak. nézőpont kérdése, hogy milyen előjelű" 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.