Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 21., kedd

Azt mondja, nem is sejtette, hogy teherbe esett,(vannak még csodák? Megszállta a szentlélek ?-a szerk.) ezért igencsak meglepődött az apáca, amikor a súlyos alhasi görcsei miatt kórházba rohant és nem sokkal később egy kisfiút hozott a világra.


Súlyos alhasi görcsök kínozták az olasz Rieti város zárdájában élő apácát, és amikor sehogy sem akartak múlni a fájdalmai, nem volt mit tenni, kórházba ment kivizsgálásra. Amikor az orvosok megnézték, ő nem akarta elhinni, amit hall, de néhány óra múlva a világra hozta a kisfiát.
A 31 éves, eredetileg El Salvadorból származó apáca azt állította, hogy egy pillanatig sem merült fel benne a terhesség lehetősége, ám arról sem beszélt, hogy hogyan történhetett meg vele ez az apácakörökben igencsak nagy szégyen.
De azért megpróbált szépíteni a dolgon, a kisfiút a pápa után Ferencnek nevezte el, így tisztelegve a katolikus egyházfő előtt.
A város lakói máris adománygyűjtésbe kezdtek, hogy pénzt és ruházatot tudjanak adni az anyának és fiának, ezzel egyidőben Simone Petrangeli polgármester arra szólította fel az embereket, hogy tartsák tiszteletben a kismama magánéletét. A nő a történtek után aligha folytathatja életét a zárdában, ahol ugyancsak nagy meglepetést okozott a hír.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.