Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 21., kedd

Egy újabb "rezsicsökkentö" intézkedés !

Ismét megjelent a kapcsolási díj a Magyar Telekom számláiban !

Újra része lesz a hazai távközlési díjaknak a kapcsolási díj. Mindez a korlátlan csomagok felé terelheti az ügyfeleket, melyek nagy részénél a szolgáltatók ilyen díjat nem alkalmaznak. A mintegy tíz éve a vezetékes szolgáltatásban teljesen elfogadott díjat fokozatosan, csaknem teljesen elfelejtette a magyar piac. 

A telefonadó bevezetése óta azonban szépen lassan visszatért a tarifatáblákba, március 1-jétől a T-Systems vezetékes, vállalati szolgáltatásaiban is. Szakértőink szerint a sikeres hívások darabja után (tehát nem percalapú) fizetendő díj visszatérése egyértelműen a telefonadó következménye.

Az utóbbi hetekben a Magyar Telekom több üzleti előfizetője is arról értesítette szerkesztőségünket, hogy mobiltelefon számlájukban egy eddig nem ismert tétel bukkant fel. 
A kapcsolási díj csaknem öt forint, s minden egyes sikeresen létrejött hívás után leszámlázta a szolgáltató. A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy bruttó 4,89 forint kapcsolási díjat november elsejétől számítanak fel, s erről a hatályos általános szerződési feltételeknek és az elektronikus hírközlésről szóló törvény előírásainak megfelelően értesítették...a folytatás itt olvasható.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.