Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 9., csütörtök

Holló a hollónak ...?

A Blikknek köszönhetően előkerültek Nótár Mary (28) megfújt hangszerei! Ő számított rá a legkevésbé, hogy sérülésmentesen visszakapja a szintetizátorát, a mikrofonjait és az erősítőjét, amit tavaly karácsonykor loptak el a háza előtt parkoló turnébuszból. Pedig így lett! 
Mary abban a tudatban kezdett el év elején új hangszereket keresgélni az interneten, hogy a régieknek örökre búcsút mondott. Nagy meglepetés érte, amikor a minap egy férfi felcsengetett hozzá, és beleduruzsolt a kaputelefonba: „Ellopott cuc­caidat Tornyosnémeti irányában, Szikszó előtt bal kéznél, a pihenőnél megtalálod! Bocs, nem tudtuk, hogy a tiéd!"


– Álmodni se mertem volna, hogy előkerülnek a cuccaim! Rég feladtam a reményt, és miután visszaadtam a zenész ismerősöknek a két ünnep között kölcsönkért felszerelést, egyből azon gondolkodtam, honnan, miként vegyek újakat. Annyira sajnáltam őket, főleg a mikrofonomat. Pályafutásom alatt négy mikrofonomat is ellopták, de ezt hat éve használom már, és nagyon a szívemhez nőtt, mert annyi kedves emlék fűz hozzá – magyarázta Mary, akihez este negyed hat körül csengetett fel aznap az ismeretlen férfi. 
Nótár Mary, aki másnap visszavonta a rendőrségi feljelentést. (?)
– A rendőrök is meglepődtek, mondták, ilyen még nem volt! – nevetett az énekesnő, aki jót derült a tolvaj bocsánatkérésén.
– Bocs, nem tudtuk, hogy a tiéd! (...és vajon kik lehettek az elkövetők? -a szerk.) A teljes írás itt olvasható!
 Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.