Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 29., szerda

Te függő vagy?

Most megtudhatod egy webalkalmazás segítségével mert néhány kattintás kell csak ahhoz, hogy kiderítsük, mennyiszer osztottunk meg valamit a Facebookon, illetve nagyjából mennyit töltöttünk a közösségi oldalon.
Pár kattintás után hosszú percekig számolta nekünk a Time által készített webalkalmazás, hogy mennyit facebookoztunk eddig. Az eredmény-le sem merem írni-iszonyatos sok megosztás, és ebbe talán jobb nem is belegondolni, közel fél év folyamatos facabookozás lett.
 
Ha kíváncsi vagy rá te is megtudhatod,mert ide kattintva elérhető a kalkulátor mely a Next gomb megnyomása után engedélyt kér arra, hogy ráláthasson facebookos idővonalunkra (nem ír ki rá semmit), majd rákérdez, hogy saját becslésünk szerint mennyit töltünk a Facebookon egy nap. Egy kis segítséget is ad, az érték átlag felhasználónál 17 perc, ehhez viszonyítva gondolhatjuk végig egy átlagos napi tevékenységünket.
A kalkulátor ezután végigmegy idővonalunkon, megszámolja, hogy megnézi, hogy mennyi ideje vagyunk regisztráltak az oldalon, azóta hány napon tettünk közzé valamit, illetve azt is, hogy összesen hány megosztásunk volt eddig. Ezen adatok és saját napi becslésünk alapján azt is megmutatja, hogy mennyi időt fordítottunk eddig a közösségi oldalra. Jó szórakozást hozzá.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.