Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 22., szerda

Terrorista fenyegetés Magyarországon !

Terroristák fenyegették meg a téli olimpiára készülő magyarokat. A fenyegetést közvetlenül a Magyar Olimpiai Bizottság kapta - számol be a Nemzeti Sport.
Az információt a sportnapilapnak megerősítette Szabó Bence főtitkár is. Elmondása szerint a MOB nemzetközi e-mail címére angol és orosz nyelvű levelet kaptak, amelyben szocsi terrorcselekménnyel fenyegetik a magyar olimpiai delegációt, egyben felhívják a figyelmüket: jobban teszik, ha otthon maradnak.


A MOB már értesítette a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, valamint a TEK-et is.
A téli olimpia elleni támadással az a terrorszervezet fenyegetőzik, mely a 34 halálos áldozatot követelő Volgográdi merénylet elkövetését is magára vállalta.
A szakemberek attól tartanak, hogy a téli olimpia ideális terep lehet a terroristák számára. Obama már felvette a kapcsolatot Putyinnal, és felajánlotta az amerikai hadsereg támogatását is a rendezvény biztosítására.
Úgy tudni, az orosz biztonsági erők jelenleg három női öngyilkos merénylő után kutatnak, egyikük vélhetően Szocsiban tartózkodik.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.