Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 15., szerda

Megdőlni látszik a mondás; " Tisztaság,fél egészség ? "

Érdekes képek jelentek meg a világhálón,egy 80 éves férfiről aki 60 éve nem fürdött és "köszöni szépen" jól van.Amoo Hadji az iráni Dezhgah-ban él, és arról nevezetes, hogy 20 éves kora óta nem tisztálkodott vízzel. A férfi egyszerű életet él, legdrágább értéktárgya egy fémcső, amelyet pipaként használ, és többek között állati ürüléket jobban mondva trágyát használ dohány helyett.
Amoo Hadjiról ugyanakkor kevés információ jelent meg az iráni sajtóban. A fotók ámulatba ejtették a világot, de egy sor kérdést is felvetettek, és sokan meg vannak győződve arról, hogy kitalált történetről van szó. 
Az állati ürülék dohányként való használata ugyan több helyen is előfordul a világban, de egyelőre nem tudni annak okát, hogy Amoo Hadji miért nem tisztálkodik az 1950-es évek óta. 
(Ha jól belegondolok, ez nem is annyira különlegesség, mivel talán szűkebb környezetünkben is találhatnánk hasonló életfelfogású "retkes egyedeket"  nem is kéne sokat keresgélni.(?) -a szerk.) 
További képeket  ITT találsz a "RETEK " egyedről.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.