Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 4., kedd

A Magyar virtus...

...csak sportszerűen! 
Nyilvánosan verekedne meg Kállay-Saunders Andrással a 27 éves debreceni ketrecharcos !

A sportoló barátai kötekedőként ismerik a Megasztárral ismertté vált énekest, akit legális keretek között akar "móresre" tanítani Taskó Rodrigó. Az énekest azzal gyanúsítják, hogy egy verekedés során életveszélyesen megsebesített egy fiatalembert.

Rodrigó állítja, a budapesti éjszakában Kállay-Saunders már három barátjába kötött bele. – Hasonló a korunk, a magasságunk, a súlyunk, szeretném összemérni a tudásomat Andráséval. 
"Nem titok, sokadjára feszíti túl a húrt bennem, így legális keretek között, az ő általa választott küzdősport szabályrendszerének megfelelően, férfias harcra hívom ki.  

Havonta megfordulok Pesten, vagy a sport miatt, vagy azért, hogy a barátaimmal szórakozni menjek. Saunders és társasága már három barátomba is belekötött az éjszakában. (Gondolható,hogy a kötekedése az "eltérő kultúrának" tudható be,így várható,hogy a kihívást figyelmen kívül fogja hagyni,mert itt már nem falkában kell agyonvernie valakit !-a szerk.) Egyszer kis híján tettlegességig fajult a dolog. Ha ilyen kemény legény, most megmutathat­ja!" – szögezte le – nyilatkoztában a Borsnak Taskó.
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.