Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 23., vasárnap

A "nép" ismét telibe talált ? Tavaly a ByeAlex most ...

Kállay-Saunders András a Running című szép magyar dallal képviseli Magyarországot (?) az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Koppenhágában - derült ki A Dal című showműsor szombat esti döntőjében.  

A "közszolgálatinak" becézett média, Dal című műsorának fináléjába az elő- és középdöntőkből - a következők kerültek be: Bogi - We All, Depresszió - Csak a zene, Fool Moon - It Can’t Be Over, HoneyBeast - A legnagyobb hős, Kállay-Saunders András - Running, Király Viktor - Running Out of Time, New Level Empire - The Last One, valamint Pál Dénes - Brave New World.
A szombat esti döntőben, amelyet az M1 és a Duna World élőben közvetített, előbb a zsűri - Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Csiszár Jenő és Rákay Philip - választott ki négy angol nyelvű "dalt": Kállay-Saunders András - Running, Bogi - We All, a Fool Moon - It Can’t Be Over és Király Viktor - Running Out Of Time című dalát.
A tévé előtt ücsörgő "nép" sms-szavazatai (ha lehet hinni a mai világban egy szavazás tisztaságában...) pedig gyorsan el is döntötték: hogy ki fogja hazánk hírét öregbíteni május 6. és 10. között az Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában.

Egy dalra találtam a Youtubon a HoneyBeast előadásában és azonnal megvilágosodott előttem,hogy miért is nem képviselheti hazánkat ez az együttes Koppenhágában! Aki végighallgatja  talán maga is rájön mire is gondoltam.-a szerk. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.