Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 10., hétfő

"Celebek" (?) egymás között.

Gáspár Győzőt csak a felfüggesztett börtönbüntetése tartotta vissza attól, hogy kezet emeljen az Éjjel-nappal Budapest Lalijára, aki tisztességtelen ajánlatot tett a showman lányának, Evelinnek – írja a Blikk


 „Ott beszélgettünk egymással a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa... Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban, előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele” – mondta Evelin.  
(Na de ennyire felértékelni ezt a "hölgyeményt... és még egy kérdés; mitől sztár Gáspár Evelin és mit keresett a Story-gálán?-a szerk.")
 „Csak a felfüggesztett börtönbüntetésem tartott vissza attól, hogy nekimenjek... Viszont kikérem magamnak, hogy ilyen stílust engedjen meg magának a lányommal szemben” – mondta Győzike. 
A lap Lalit is szerette volna megkérdezni, de csak a sorozat sajtófőnöke, Világi Péter nyilatkozott. „...Lali minden őrültségre képes, és minden lányt megpróbál meghódítani. És azt is tudják, hogy szándékosan soha senkit nem bántana meg” – mondta.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.