Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 24., hétfő

Eltérő kultúra...

Baltával és késsel támadt saját nagybátyja Gáspár Győzőre - írja a Blikk. Vasárnap délelőtt kiabálással, fenyegetőzéssel indult a nap Gáspárék nógrádmegyeri otthonában. "Győzike" apjának testvére baltával a kezében érkezett a családi házhoz, ahol hosszas kiabálás közepette Győzővel akart beszélni.

– Arra lettünk figyelmesek, hogy valaki nagyon kiabál. Nem szokásos ez itt az utcában, úgyhogy azonnal kiszaladtam, hogy megnézzem, mi történik. Akkor vettem észre, hogy Győziék kapuja előtt a nagybáty­ja áll késsel és baltával a kezében. 
Egy család lévén, nem tudtam, mi lehet olyan súlyos, hogy valaki késsel támadjon a rokonára, de aztán az ordibálásból úgy vettem ki, hogy pénz lehet a háttérben. Szerencsére tettlegesség nem történt, mert nem sokkal később a rendőrség is megérkezett – mondta egy neve elhallgatását kérő szomszéd, aki szerint nagyon ijesztő volt a vasárnap délelőtti jelenet.
A lap megkereste Gáspár Győzőt, aki nem tagadta: valóban nagybátyja támadt rá a családra, méghozzá azért, mert "Győzike" szerette volna visszakérni azt a pénzt, amit korábban állítólag a nagybátyja lányának, vagyis a saját unokatestvérének adott kölcsön.
– Többször szóltunk már nekik, hogy adják meg a kölcsönt, hiszen az üzletüket felfuttatták, telik is rá, de nem hajlandók fizetni. 
Vasárnap is ebből indult a vita, telefonon beszéltünk, és alig pár perccel később édesapám testvére már a kapunkban volt, baltával a kezében – mesélte Gáspár. – Még most is tiszta ideg vagyok, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek mennyire megijedtek. Szerencsére a kapun nem tudott bejutni a nagybátyám, mert Bazsi kutyám megállította; bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha baltával a kezében közelebb kerül. Így csak a kapun keresztül szitkozódott, és megfenyegetett, hogy megöl mindannyiunkat.
A teljes forráshír itt olvasható.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.