Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 25., kedd

Ez már nem a kommunizmus, ugye?

Nyílt levélben fordult Rogán Antalhoz Vona Gábor, miután a Fidesz frakcióvezetője kiborult a Jobbik képviselő-jelölti aláíróívét aláíró gyöngyösi polgármesterre. A radikálisok elnöke Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait.

"A múlt héten Gyöngyös polgármestere, Faragó László úr aláírta a képviselő-jelölti ajánlóívemet. Erre Ön, mint a Fidesz frakcióvezetője azt nyilatkozta: ez volt Faragó úr utolsó dobása, ilyet nem lehet tenni, és nem fogják támogatni őt legközelebb a választásokon.

Engedje meg, hogy röviden megvilágítsam a történteket, hiszen átgondolatlan mondatai minden kétséget kizárólag csak információhiányból fakadhatnak. Képtelen lennék elhinni, hogy egy olyan elkötelezett demokrata, amilyen ön, így gondolkodik. Szeretném önt hozzásegíteni, hogy tévedését belássa, és megkövesse a város polgármesterét... "
A teljes írás a képviselő Facebook-oldalán olvasható.
Barta P. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.