Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 1., szombat

Halkan,vagy hangosan...

...de ha szóba kerül az anális durrogtatás, szinte mindenkiben ugyanazok a kérdések merülnek fel a téma kapcsán. Vajon mi számít túl soknak? Mi a normális szag? 
Miért van az, hogy a haverodé mindig sokkal nagyobbat üt, mint a tiéd – vagy éppen fordítva? Egyáltalán milyen élethelyzetek kívánják meg, hogy az ülőgumóidat összeszorítva mindenáron visszatartsd? 
Most megtudhatod, mi számít sztenderd púzásnak, mi lehet betegségre figyelmeztető jel, és honnan tudhatod, ha éppen evakuációt igénylő gázlöket készülődik szárnyra kelni benned! 
 
„Egy átlagember naponta 20 alkalommal ereszt gázt” – mondja Dr. Matthew Bechtold, az egyesült államokbeli Missouri Egyetem endoszkópiás részlegének vezetője. A jelenség oka, hogy túl sok levegő gyűlt össze a gyomorban és a belekben. 
Mindenkinek a tápcsatornájában található légnemű anyag, ami egyébként nélkülözhetetlen. Mindenki alatt tényleg mindenkit kell érteni: a párodat, a topmodelleket a kedvenc zenészedet és még a "kedvenc" miniszterelnöködet is. 
 
„Azok, akik túl gyakori szellentésre panaszkodnak, általában ugyanannyit eregetnek, csak jobban a tudatában vannak” – tárta szét a karját a szakértő. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.