Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 27., csütörtök

Ingyenes internet ?

Három héttel az indulás után már nem csak az internet, hanem az IPTV előfizetés is ingyenessé tehető a Btelnél. Cserébe 30 percenként végig kell nézni egy reklámot.
 
Az indulást követő első héten 9000, három hét elteltével pedig már 24 ezer háztartás választotta a Btel február elején bevezetett Xprime szolgáltatását.

A magyar fejlesztésű rendszer böngészés közben meghatározott időközönként felkínál egy reklámot vagy reklámblokkot, amelyről az előfizető szabadon dönthet, hogy megnézi-e vagy sem. Amennyiben a felhasználó megnézi a reklámokat és a blokk végén jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket tud gyűjteni, melyeket a következő számlán jóváír számára a Btel, ezzel csökkentve az internet-előfizetés havidíját.
Az Xprime esetében egy általános, naponta 3-4 órás nethasználat mellett 30 percenként jelenik meg egy reklám, így az ügyfél 17 nap alatt tud lenullázni egy átlagos, 3000 forintos előfizetési díjat. A szolgáltató közlése szerint a reklámok megnézése alkalmanként két percet vesz igénybe.
Az előfizetők az Xprime-hoz egy olyan felületet is kapnak, ahol pontosan nyomon tudják követni a kreditek számát és jóváírásuk státuszát.
Xprim forrás.
Barta P,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.