Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 2., vasárnap

Megkegyelmezett Kállay Saunders Andrásnak az MTVA...

...nem zárják ki A Dal című műsorból, aki egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten. Életveszélyt okozó testi sértés a gyanú az ügyben. A sors fintora, hogy az énekes a versenybe egy olyan dallal nevezett, amelyben a családon belüli erőszakról énekel.
(Ez ugye érthető,mert ilyen "talpig becsületes,magyar előadókra" van szükségünk a 2014-es Euroviziós Dalfesztiválon,hogy képviselje Hazánkat! Magyarország én így szeretlek?-a szerk.)

 Fotó: Birton Szabolcs

A Bors most megdöbbentő részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban Saunders korábban úgy nyilatkozott: önvédelemből szállt harcba, illetve a megtámadott barátja segítségére sietett.
„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.

...És ez az "ártatlanság" az erőszakról írt dallal jutott tovább az elődöntőbe!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.