Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 10., hétfő

Mutyi fent...mutyi lent,mutyi mindenütt !

Micsoda érdekesség,vagyis nem meglepő, hogy alsó szinten is megy a mutyi...
Áll a bál a ma Szocsiban bemutatkozó magyar női gyorskorcsolya-váltó háza táján. A tatabányai Keszler Andreát is a tagok között tudó csapatból kikerült a kvalifikációs versenyeken még szereplő Kónya Zsófia, hogy a helyét a szakágvezető lánya, Darázs Rózsa vegye át


Darázs István csapatvezető lánya, Rózsa (balra)

 A Blikk információi szerint a történet novemberre nyúlik vissza. Az első ötkarikás válogató nem sikerült a mieinknek, kizárták őket az ellenfél szabálytalan akadályozása miatt, s az elkeseredett Darázs Rózsa bejelentette visszavonulását. 
Csakhogy nem sokkal később Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Lajtos Szandra és Kónya Zsófia nélküle is megszerezte a kvótát, Darázs pedig meggondolta magát, s újra csatasorba állt. A lányok viszonya azóta fagyossá vált, jóformán nem is köszönnek egymásnak, az olimpiai eskütételnél nem is egymás mellett álltak.
A történethez az is hozzátartozik, hogy Kónya Zsófia nem teljesen egészségesen érkezett meg Szocsiba. Darázs István szakágvezető – Darázs Rózsa apja – még pénteken azt mondta, hogy “mindenki megfelelően dolgozik, az idei Európa-bajnokságon 1500 méteren és a váltóval bronzérmes Kónya Zsófia is már 90 százalékos állapotban van a betegségét követően.” Azt is nyilatkozta, hogy ő és két kollégája dönti majd el, ki indul a versenyen. Végül Darázs Rózsa mellett döntöttek

Nemcsak a továbbjutás a tét, hanem az is, hogy a váltó szereplői, akik számára legrosszabb esetben a nyolcadik helyezés garantált, legalább 1,6 millió forintos állami jutalomban részesülnek – azaz, aki jégre lép, eredménytől függetlenül nyer.. 
(Kell ennek a Darázs kislánynak is a mani,ha már trafik nem jutott neki!-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.