Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 22., szombat

Népszavazást...

...sürget az LMP az atomenergia magyarországi kivezetése ügyében, a referendum előkészítéséhez pedig a részvételi demokrácia különböző eszközeit, a többi között az önkormányzati közmeghallgatásokat javasolja.

Az LMP-s Ikotity István szerint az Orbán-Putyin-paktum nem szolgálja Magyarország érdekeit, arról a kormány titkolózik, elhallgatja a költségeket, sőt a szerződés beleütközik az 1998-as aarhusi egyezménybe, amelyet Magyarország 2001-ben ratifikált...itt tovább olvashatod.


Megkérdeztük Hovaka Kálmán hűséges olvasónkat,mondja el véleményét a népszavazásról.

''Igen, én is örülnék neki, ha Kanalas József kisnyugdíjas, a Fröccsöntő borozó vip tagsággal rendelkező támogatója, továbbá Pudvás Margit néhai kéjnő és idült alkoholista döntene Paks ügyében. 
Érdemes lenne még a Kalányos Rómeó család börtönben ülő tagjainak a véleményét is kikérni és Fricit az öreg postást se hagyjuk ki a sorból. 
A szenilis vén hülye Róza néninek is van ám véleménye, mert tegnap, amikor félmeztelenül kódorgott hajnal háromkor az utcán, azt kiabálta; "nemkellatom csak a Kádár."
Nekem személy szerint Tirpák Miska -házi kertész és néhai Népi Ellenőrzési Bizottsági tag- véleménye is mérvadó, aki kijelentette, nem támogat semmi olyat, ami nem létezik, márpedig ő atomot még nem látott, így az nem is létezik. Egyértelmű, hogy ebben a kérdésben a népnek kell döntenie. Igaz?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.