Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 25., kedd

Orrhangú kóristának...

...titulálta Rúzsa Magdit Király Viktor édesapja.

Nem Király Viktor képviseli hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, s ezt az énekes rajongói és a családja is nehezen emésztik meg. Király Viktor édesapja az egyik közösségi oldalon hangot is adott nemtetszésének és csúnyán beszólt "A Dal" egyik zsűritagjának, Rúzsa Magdinak – írja a Bors
Képtelen volt leplezni csalódottságát és féken tartani indulatait, így a Face­boo­kon osztotta ki Rúzsa Magdit, amiért fiának korábban tíz, a döntőben azonban nulla pontot adott.

Szó szerint idézve;„Tetszik a »mű« vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista s***nyaló!” – írta az apuka egy Király Viktor-szimpatizáns bejegyzése alá.

A Bors telefonon többször megpróbálta szóra bírni Király Tamást, de ő nem kívánta indokolni véleményét. Így arra sem kaptunk választ, mire alapozza szavait, amelyekből több hozzászóló arra következtetett, hogy nem volt tiszta a döntés.
Különös módon az MTV sem akarta kommentálni a történteket, (?) pedig a Facebookon többen már az egész verseny tisztaságát megkérdőjelezték. „...így kéne lenni, de ha nincsen csalás! Én nem mondom, hogy volt, de lehet, hogy volt” – írta az egyik kommentelő arra a felvetésre, hogy Viktornak kellett volna nyernie. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.