Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 12., szerda

Postaládánkból...

 
Olvasói levél.
" T.Szerkesztők. 
Érdeklődéssel szoktam olvasgatni az oldalukon megjelenő írásokat és sok mindenben egyet is értek velük,de azért vannak kivételek amikre itt most nem térnék ki. 
Úgy általában el szoktam gondolkodni a dolgokon,mivel a koromnál fogva úgy érzem elegendő élettapasztalat áll mögöttem ahhoz,hogy megfelelő konzekvenciát tudjak levonni a ma történéseiből.
Ez a világ -amiben ma élünk- nagyon beteg és beteg testet könnyebben elfertőzik a paraziták,a férgek szaporodnak,híznak,jól érzik magukat.Sajnos legyengült a Kék Bolygónk immunrendszere,ami nyomon követhető országunkban  és szűkebb környezetünkben is.
És erről bizony mi magunk tehetünk,mert az elmúlt huszonöt év alatt hagytuk,hogy így elfajuljanak a dolgok.
Lehet nagyon pesszimistán hangzik amit most mondok, de szerintem ennek az országnak már vége, tartok tőle,hogy nem lesz itt semmiféle változás. Különben is nézzük meg a fiatalokat,  képesek lennének bármilyen ország védelemre vagy bármi másra azon kívül, hogy éppen milyen drogot vagy piát fogyasszanak és melyik szórakozó helyen és milyen ruhát illetve telefont vegyenek fel és meg? 
(Amíg a "Való Világ" Gyúrós Józsija az etalon,akinek ellopták a mackóját,hát addig itt változás nem lesz.)


Esélytelen a változás, mert az emberek nem tanulnak vagy nem is akarnak tanulni a hibákból. Nem értik meg, hogy "ez engem már átvágott" alap, hogy nem fog érdekelni, de nem, többször is egymás után ugyanazt akarják választani. 
Elnézést kérek,ha néhol talán nagyon keményen fogalmaztam,de ha úgy gondolják moderálják azokat.  
G. István...  "
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.