Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 12., szerda

Beindult a "rettegés " ?

Egy neve elhallgatását kérős fideszes vezető az atv.hu-nak a hét elején úgy nyilatkozott, hogy eddig nem gondolták a Jobbikról, hogy kormányképes, a legújabb mérések azonban újratervezésre adnak okot. 

A Tárki adatfelvétele 2014. február 12-18. között.

A Fidesz országos kampányában részt vevő forrásunk ma az atv.hu-nak már arról beszélt, meglepődtek a kormánypártban a Jobbik jó közvélemény-kutatási eredményein és szeretnék elérni, hogy ez a trend megváltozzon.
A Fideszben az a vélekedés, hogy a baloldali ellenzék rossz kampánya és szereplése miatt a bizonytalanok a Jobbik irányába indultak el, míg a korrupciós botrányok (lásd: Simon-ügy és Zuschlag-ügy) a hagyományos politikai elit megítélését rontják. 
Úgy érzékelik, hogy így a Fideszre is „fröccsen a sárból”, mert a bizonytalanok a régi parlamenti pártoktól elfordulnak és a Jobbik irányába mozdulhatnak el.

"Kormánypárti informátorunk szerint ez a trend elsősorban vidékre jellemző, ezért a Fidesz kampányát úgy igyekeznek majd alakítani, hogy "elszívják a levegőt" a Jobbik elől. Forrásunk úgy fogalmazott, hogy 'rossz lenne az országnak, ha a Jobbik nagyon népszerű lenne'."(?)-olvasható az atv.hu honlapján .
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.