Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 12., szerda

Ez igaz?

Thaiföldön olcsóbb az élet, ( hogy igaz e? Mint ahogy egy kommentelő is megjegyzi a hír oldalán "Persze, hogy igaz...ki látott már romát hazudni !!!" ) nem véletlen, hogy Bódiék szeretik ott tölteni az itthon hűvösebb napokat.
"Thaiföldön sokkal olcsóbb az élet, a magyar árak töredékéből eléldegélünk remek körülmények között. Lakásbérléssel, éttermi ebédekkel, masszázzsal, sok kirándulással is olcsóbban jöttünk ki, mintha otthon fizettük volna a fűtést, a benzint, a telefonszámlát és a többit".
  Kép;facebook

Bódi Guszti ráadásul a nyaralás alatt hat kilót fogyott és lebarnult,(??) így igazi "sukár csávó" lett.- "mesélte" a Hír24-nek Bódi Guszti és Margó, miért is töltöttek három hónapot egy tengerparti házban Thaiföldön.

Azt mondják, csak a repülőjegy kerül sokba, de ha idejekorán foglalnak, akkor az sem vészes. Ráadásul ilyenkor Guszti is sokkal jobban figyel szeretett feleségére. Már hiányzott nekik a család, így most hazajöttek. 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.