Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 11., kedd

Ezen nevet az INTERNET...

...bár nekünk magyaroknak ez egy óriási szégyen.


A YouTube után a legnagyobb magyar videomegosztóról, az Indavideóról is eltűnt Király Linda himnuszos szerencsétlensége.
Az interneten fellelhető magyar nyelvű videók egyik legkínosabb egy percét jelenti Király Linda Himnusz-előadása.
Az énekesnő pár sor után egy egész sportcsarnok előtt sül bele a Himnuszba, majd a bajból még nagyobbat csinálva azt mondja: „Én ezt így nem tudom, hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Hát magyarok vagyunk, nem?”.

A videóról Király Linda édesapja intézkedett, felvásárolva annak jogait,(-mert ugye van az a pénz-a szerk.) majd letiltotta szinte mindenütt. A Comment:com bejegyzése szerint Király Tamás az Indavideónak azt írta: 
„Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról. Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet.”

A 2002-ben történt ominózus esetről egy érdekes írást olvashatsz még itt  és  ITT megnézheted!
Comment :com forrás alapján megosztotta Posta Sándor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.