Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 13., csütörtök

Finoman fogalmazva is életszerűtlen!

Négy éve forr a harag Ekker Tiborban. A tényői családirtóként elkönyvelt Sz. Kolos nevelőapja most kipakolt a Borsnak. Azt állítja: semmi sem igaz abból, amit a sokkoló üggyel kapcsolatban a hatóságok nyilvánosságra hoztak.

A tényői családirtás után a rendőrség sajtótájékoztatón mutatta be a gyilkos eszközöket!
Vajon miért ez a sok kés, ha csak egy elkövető volt?...(a szerk.)


Gyásznap március 15-e Ekker Tibor és felesége számára. Négy éve ezen a napon vesztették el fiukat, menyüket és két gyönyörű unokájukat. 
A hivatalos rendőrségi verzió szerint Sz. Kolos egy baltával végzett nejével, Virággal, majd lesújtott az ötéves Blankára és a nyolcesztendős Ajnára is. Ezután összeszurkálta magát, végül beindított egy motoros fűrészt és elvágta vele a saját torkát.(?) 
Ekker Tibor azonban úgy véli: elképzelhetetlen, hogy Kolos valaha is bántotta volna a szeretteit. A férfi eddig sosem közölt információkat árult el lapunknak. Csak a keserűség szól belőle? Vagy valóban maradtak elvarratlan szálak? Ez talán örökre rejtély marad.

A Bors megkérdezte az áldozat nevelőapját;
Igaz, hogy önök panasszal éltek a nyomozás lezárása ellen?
Ekker Tibor: Igen, meglátásunk szerint számos olyan körülmény akadt, amelyekre a rendőrség nem fektetett kellő hangsúlyt. Azt a motoros fűrészt én vásároltam Kolosnak. Bizton állíthatom: ember nincs, aki azt a gépet összeszurkált testtel, fél kézzel beindítsa. Ráadásul a helyszínelők kikapcsolt állapotban találták meg a fűrészt, Kolos aligha lett volna képes holtában leállítani. 
Kolos tehetséges belsőépítész volt, de nem éltek jó anyagi körülmények között, a házukat is hitel terhelte. Nem sokkal a haláluk előtt négymillió forintot adtam nekik kölcsön. Ez a pénz szőrén-szálán eltűnt. Kérdem én: hová lett? Ők nem költötték el. Semmit sem vettek a gyilkosságot megelőzően...
Bejegyezte:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.