Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 1., szombat

Megérkeztek ! Itt a friss erő !

Nagyszerű ! Kell az új traffipaxokhoz a friss személyzet !

Gyurosovics József dandártábornok a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője március 1-jén délelőtt ünnepélyes keretek között fogadta a rendészeti szakközépiskolákban végzett és a jövőben megyénkben szolgálatot teljesítő fiatal rendőröket. 

Az ünnepségen megjelent Kósa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármestere, aki beszédet is mondott.

A 147 tiszthelyettes közül 62 fő a határrendészeti kirendeltségeken, míg 85 egyenruhás a megye rendőrkapitányságain kezdi pályafutását. A rendőr-főkapitányi köszöntőt követően, a fiatal egyenruhások megismerhették a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szervezeti felépítését, valamint a megye aktuális közbiztonsági és bűnügyi helyzetét.
A megye rendőrfőkapitánya sok sikert kívánt az új kollégáknak, valamint kiemelte, hogy a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelésében nagy szerepet tölt be a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, melyhez a jövőben az új kollégák munkája is hozzájárul.
Haon forrás 
Összeállította ;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.