Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 17., hétfő

Ne tapizza egy idegen...

...az én Margómat !

Bódi (Varga) Guszti nemet mondott az RTL Klub egyik -Szombat esti láz - (s sztárszereplőinek valószínűleg jól fizető) műsorának felkérésére. Bódi Margót valószínűleg sokan megnézték volna, mire is képes a táncparketten, ám férje, Guszti útjába állt ennek a törekvésnek. 
"Szó sem lehet arról, hogy egy idegen férfi fogdossa, tapizza az én Margómat! Biztosan jó buli a táncolás, ha az ember a szerelmével teszi.

De az, hogy Margót más ölelgesse, érintse egy intim közegben, mert nálunk (ugyi romákoknál ez) nem szokás, ezt csak a férj teheti meg (nem csak) a feleségével. 
És azt sem engedem meg neki, hogy az átlátszó, rövid szoknyás táncosruhákat felvegye, kitegye a mellét vagy a fenekét, mert tőlünk ez nagyon távol áll, sosem mutogatjuk magunkat, az már válóok lenne.
-Margó nem vehet fel olyan szoknyát, amiből kilátszik a bokája, csak a férj láthatja a feleségét lengébb öltözetben" - mondta el a Blikknek a hosszas thaiföldi telelés után újra itthon tartózkodó "zenész".
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.