Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 6., csütörtök

Szombaton búcsúzik "Madár".

Szépen szeretne búcsúzni szurkolóitól Erdei Zsolt (39). A WBO (Bokszvilágszervezet) egykori félnehézsúlyú, valamint a WBC (Bokszvilágtanács) korábbi cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka sikeres németországi, majd nyúlfarknyi amerikai karriert követően szombaton, Kecskeméten zárhatja le pályafutását. A Ferobox Event gáláján a grúz Salva Dzsomardasvili (27) ellen lép szorítóba, a tét a WBO Európa-­bajnoki öve, illetve információink szerint körülbelül tízmillió forint. Ennyit kaphat ugyanis a Madár becenevű népszerű bunyós, azaz nem járna rosszabbul, mint ha az Egyesült Államokban bokszolna, korábbi promóterénél.

– Mindenképpen itthon szerettem volna lezárni a karrieremet. Azt hiszem, méltó befejezés lenne – jelentette ki Erdei. – Végre nem ért a felkészülés során olyan sérülés, amely hátráltatna. Nem vagyok beteg, jó a súlyom, remek formában vagyok, erőtől duzzadok. Szépen szeretnék búcsúzni a szurkolóimtól!-olvasható a Blikk portálján.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.