Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 6., csütörtök

Új bűnügyi fogalom született...

...mégpedig a "kabátozás" ! (Mert ugye az "öregézés" fogalom már ismert bizonyos körökben!-a szerk.)

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 4-én 14 óra 30 perckor a Miskolc, Károly utcai nevelőintézetnél egy 16 éves fiút bántalmazás kilátásba helyezésével két másik fiú kabátja átadására szólított fel, melynek a sértett eleget tett - írja a Police.hu.  A hírnek a "Fiatalok 'kabátoztak' Miskolcon" címet adták.

Pár óra elteltével a forrónyomos szolgálat munkatársai elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szintén fiatalkorú 17 éves alsózsolcai "fiúkat".
A Miskolci Rendőrkapitányság Élet-és Ifjúságvédelmi Alosztálya a két támadót gyanúsítottként hallgatta ki a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban, majd a terhelteket bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására.
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.