Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 3., csütörtök

A látszat és a valóság nem ugyanaz !

Ezt a képet ő tette fel magukról a Facebookra. Feltehetőleg az udvari fotós műve, aki minden útjukra elkíséri őket. Sok pénzért készíti ezeket a felvételeket - ez most ilyenre sikerült. De nem is az a lényeg, hogy ki állt az objektív másik oldalán. Hanem, hogy ez nem egy lesből készült kép. Nem egy rosszkor elkapott, a képen látható szereplőkkel szemben rosszindulatú fotós által ellesett pillanat örökítődött meg. 

Ezt a fotót a kockásinges maga választotta ki. Nyilván nem saját kezűleg tette fel, de nagyon csodálkoznánk, ha előtte nem láttamozta volna.
Két öregember néz a kamerába, pedig még épp hogy elmúltak ötvenévesek. Nem kellene így kinézniük, és főleg nem egy ilyen lehangoló kanapén ülve.
A kockásinges valamiért ezt találta a legjobbnak. Kérdezhetnénk kajánul: milyen lehet akkor a többi? Vagy, még kajánabbul: ha van jobb kép is róluk, akkor milyen lehet az az ízlés, amelyiknek ez tetszik?
Két összeillő ember, zsák és a foltja. Mert ne mondja senki, amit oly gyakran hallani: hogy......a folytatást tovább itt olvashatod  !
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.