Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 27., vasárnap

A "rejtett erőforrás" akció közben.

A Tolvajkergetők Facebook-oldalunkon számoltak be róla a kerékpártolvajokat üldöző civilek arról, hogy április 26-án délelőtt fél tízkor egy ittas társaság tagjai egy 150 ezer forintos Magellan kerékpárt rugdostak szét az egyik Kishegyesi úti kocsma előtt. 

A pontos helyszínt ITT megnézheted !

A jármű, ami a Tolvajkergetők csalikerékpárja volt, teljesen tönkrement. A rejtett kamerás felvétel épphogy elkészült, a rendőrség is a helyszínre érkezett – előállították a rongálókat. A Tolvajkergetők szerint tipikusan "életcsászára-bűncselekményről" van szó, hiszen nem azért törtek-zúztak, mert "felismerték" a biciklit; egyszerűen ehhez volt kedvük... 

 A tolvajkergetők Facabook oldalán a következőket írják !
"Az ilyen és ehhez hasonló életcsászára-bűncselekmények visszaszorítására egyébként kiváló módszert alkalmaznak például Szingapúrban, ahol a társadalom rendje fontosabb, mint holmi ostoba "emberi jogok". Itt meg is tekinthető, (A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!-a szerk.) ha valakit az ilyesmi érdekel." 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.