Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 8., kedd

Egy üveg sör, meg egy üveg sör az hány liter sör?

Van az áremelésnek az a fajtája, amikor a polccímkékre írt ár nem lesz több, a vevő nem fizet többet, mint korábban, cserébe viszont kevesebbet kap a termékből ugyanazért a pénzért. 
Így lesz kevesebb chips ugyanakkora zacskóban, kevesebb tejföl vagy joghurt ugyanakkora pohárban, 19 szál cigi ugyanakkora dobozban, 40 deka párizsi egy rúdban - a végtelenségig folytathatnánk a sort. 
Nemrég a 75 dekás lisztre csodálkoztunk rá, amit könnyen egykilósnak nézhet az ember, most újabb innovációt fedeztünk fel a boltok polcain: itt a négydecis sör

A Heineken félliteres palackját a napokban hiába kerestük a polcokon, a 0,33-as üveges és dobozos kiszerelés mellett csak a fél literes dobozos változat volt elérhető a hipermarketekben.
Nem az történt azonban, hogy a világ megitta az összes "vöröscsillagos" sört, hanem a kiszerelés változása miatt tűntek el a polcokról a nagy üvegek: mostantól (mindenütt figyelj oda sokkal jobban,hogy hol akarnak megvezetni!-a szerk.) ugyanis 4 decis változatban forgalmazzák az üveges Heinekent!
 Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.