Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 9., szerda

" Mégegyszer fussunk neki ! "

Nem kifejezetten a kedvenc politikusom Schiffer András,de kedd este óriásit nőtt a szemembe ahogy az ATV "sztárriporterét" -Kálmán Olgát- leiskolázta.
Kálmán mindenáron a saját véleményét akarta hallani vendégétől, ráadásul minősítette is riportalanyát. 
Hiába mondta el Schiffer vagy háromszor, hogy ocsmányság, pitiánerség, amit a kormány művel, de lépjünk már túl rajta, a teljesen kikészült riporter -mint egy felbőszített buldog- ráharapott áldozatára. Pedig most nem egy alkoholista makogó ült a túloldalon, hanem egy intelligens máshogyan gondolkodó. De Olga mégse engedte el a témát, ha pedig igen, két perc után visszakanyarodott és széttrollkodta a teljes interjút.
Schiffer viszont úriembernek bizonyult: ha nem lett volna az, ráborítja az asztalt a folyamatosan arcokat vágó "hölgyeményre" és duzzogva húz el a stúdióból adás közben.
(Kálmán Olga lehet képtelen felfogni, hogy túlzott ajvékolása kontraproduktív: a csendes többséget irritálja? 
Én eddig többet néztem ki ebből a nőből, mint hogy az interjúkészítés legalapvetőbb szabályait felrúgva idáig süllyedjen. Tévedtem.-a szerk.)
Érdemes végignézni a videót !

Barta P

1 megjegyzés:

  1. Olgamama most ért(h)ette meg, milyen az, amikor valaki egy zárt közösség részévé válik, magáévá teszi annak világról alkotott képét, aztán hirtelen szembesül a valósággal, ahol a közössége igazságai nem abszolút igazságok. Reméljük, nem elvakult fanatikussá válik, hanem lesz annyira intelligens, hogy tanul belőle! Ráférne a tanulás a Népszava + Klubrádió + ATV teljes közösségére is!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.