Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 2., szerda

Menjen mindenki szavazni április 6.-án...


...mondta egy nevét elhallgató politikus !

Egy héttel az április 6-i választás előtt az Index MSZP-s, Együtt-PM-es és DK-s politikusokkal is beszélt a várható eredményükről, melyről szigorúan név nélkül voltak hajlandóak csak nyilatkozni. Ezekből a beszélgetésekből az derült ki, összességében a legnagyobb esélyt egy nem túl nagy vagy közepes mértékű vereségnek, jóval kevesebbet egy szoros győzelemnek, a legkevesebbet pedig a Fidesz-kétharmadnak adják.
– Nem 2010-es helyzet van az országban, az ellenzék számára a részvételi arány a kulcskérdés. A Fidesz mindent annak rendelt alá, hogy lefojtsa a kampányt. Az eredmény magas részvételnél lehet szoros– mondta az Indexnek a kormányváltók egyik politikusa, természetesen név nélkül.
A részvételnél a 60-70% közötti sáv jelentheti a mérsékelt vereséget,kormányváltásban már 68% fölött, Fidesz-kétharmadban 60% körül és az alatt lehet reménykedni. 
68%-ot meghaladó választási részvételre Magyarországon egyébként 12 éve nem volt példa.-olvasható a kemma.hu oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.