Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 1., kedd

Tapsi-tapsi "mamának"?

Elton John bejelentette, hogy élve egy új nagy-britanniai törvény adta lehetőséggel, ő is a házasság szintjére emeli kapcsolatát férfi élettársával.
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve társa egymásnak. Több mint nyolc éve élnek bejegyzett élettársi kapcsolatban, s két, béranyától született fiúgyermeket nevelnek. 
(És ugye felmerül a kérdés,ha gyerekek megtanulnak beszélni kit fognak "mamának" szólítani?  Megjegyzem én az állatvilágban még soha nem hallottam például két kanmajom "párkapcsolatáról"! -Nem akartam megsérteni a majmokat. Hová  jut így az emberiség ebben az aberrált világban ?Mert szép, nagyon szép ez a felépített új világ, csak egyvalamire már talán nincs is szükség benne: a normális emberre, normális emberi kapcsolatokra !-a szerk.)

Az énekes hétvégi interjúkban elmondta: noha jogilag nem látják szükségét a házasságkötésnek, híres párként kötelességüknek érzik, hogy felhívják a figyelmet "olyasmire, amiről sok meleg férfi soha még csak nem is álmodhatott ebben az országban".
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve alkotnak egy párt
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve alkotnak egy párt
Forrás hír ; Gus Ruelas / Reuters
Szerk; Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.