Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 22., kedd

Tűz Hajdúsámsonban !

A délelőtti órákban riasztották a debreceni, valamint a nyíradonyi hivatásos egységeket, mert Hajdúsámsonban a Szatmári utcában kigyulladt egy 11 lakásos sorház tetőszerkezetének egy része.
 A helyszínre nagy erőkkel vonultak a megyei egységek, öt gépjárművel közel húsz tűzoltó dolgozik a lángok megfékezésén.A megyei műveleti szolgálat is riasztva lett az esethez, személyi sérülésről egyelőre nem érkezett információ.
Frissítés!
A sorházban hat lakás lakhatatlanná vált, emiatt kellett a huszonnégy embernek elhagynia otthonát. Többségük rokonoknál talál menedéket, egy anyát hat gyermekével, valamint egy idős asszonyt a gyermekjóléti szolgálat, illetve az önkormányzat segítségével helyeznek el ideiglenesen.
Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság (OKF) közleménye szerint a közműveket a tűz által nem érintett lakásokban is kikapcsolták, visszakapcsolásukról később döntenek.

Haon/youtube forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.