Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 14., szerda

A műsorvezetőnek szabad véleményt formálni?

A hely-Köztévé-Ma reggel műsor-műsorvezető Csete Beáta.
Vendége Gyöngyösi Márton volt. Csete - bár egy ideig próbálta keretek között tartani az eheti ukázt, miszerint a Jobbikba jó alaposan bele kell szállni, különös tekintettel Gaudi-Nagy-ügyre - azért az ötperces interjú végére már nem bírta tovább, hogy megfeleljen a munkadóinak.
A véleményformálás persze csak egy dolog, láttunk már ennél sokkal vadabb eseteket is abban a tévében, de a műsorvezető az utolsó másodpercekben gyakorlatilag elítélte (!!) a Jobbikot, amikor interjúalanyának esélye sem volt már arra válaszolni. 
Aljas dolog ez, persze ettől a médiától nem is igen szoktuk meg a nagyvonalúságot. Pedig a műsorvezető véleményére a kutya sem kíváncsi, még ha tombol is benne a közlési vágy, vagy korszakalkotó gondolatai vannak. Az ugyanis senkit nem érdekel, ő azért van ott, hogy kérdezzen. A meghívott vendég pedig azért, hogy válaszoljon.
Egy szó mint száz: lehet pártsajtót csinálni az adófizetők pénzéből fenntartott közmédiából, legfeljebb csak visszataszító!

Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.