Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 21., szerda

Az "eltérő kultúra" felelősségre vonta a tűzoltókat !

Kigyulladt kedd délután egy 12 négyzetméteres melléképület Kisvárdán, a Sorompó utcában. A fából készült építmény teljesen leégett, a tűz részben átterjed a lakóház külső homlokzatára és a tetőszerkezetére is. 

Fotó: szabolcsvonulas.hu

A helyszínre kivonuló kisvárdai tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat, a Szabolcsvonulás.hu beszámolója szerint azonban az ott lakók egymást túlkiabálva vonták felelősségre a tűzoltókat, amiért szerintük sokára értek ki.
A sajtó kiérkező képviselőjét sértő megjegyzések tucatjaival illették, és megfenyegették, hogy ha nem tűnik el gyorsan, megjárja. Ennek nyomatékot adva körbevették az újságírót, és lökdösni kezdték.
A helyszínre a kisvárdai rendőrkapitányság járőrei is kivonultak.
(Intézkedésre ugyan nem került sor, bár a kivonuló hivatásukat végző tűzoltók zaklatása bűncselekmény, de azt ugye tudjuk, hogy a törvény nem vonatkozik mindenkire egyaránt !-a szerk.)
Az érintett ingatlanban egyébként nyolcan - köztük egy kiskorú - laknak életvitelszerűen, nekik az eset során nem esett bajuk, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.