Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 19., hétfő

Cigány vicc, ami most megtörtént

Nem akart tyúkot lopni, csak megnézte a tojásokat az ólban !

A tulajdonos tetten érte a 28 éves tokodi férfit, de nem tudta visszatartani. Hívta a dorogi rendőröket. A sértett az egyenruhásoknak elmondta, mikor hazaérkezett, az udvar felől a baromfik hangos rikácsolását hallotta. Megnézte, mi bajuk a tyúkoknak, ekkor látta meg a számára ismeretlen férfit, amint négykézláb mászik ki az ólból egy zsákkal a kezében. 

A tulajdonos kérdőre vonta az idegent. R. József (?) azt állította, hogy csak a tojásokat nézte meg, majd átmászott a kerítésen és Ebszőnybánya irányába sietve távozott. A zsákot nem vitte magával, otthagyta a sértett négy tyúkját, melyeknek előzőleg kitekerte a nyakát.
(...) A rendőrök felkutatták a férfit, Tokodon igazoltatták a sértett által adott személyleírással megegyező R. Józsefet, aki már a helyszínen elismerte a bűncselekmény elkövetését. A járőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.
R. József ellen lopás gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 28 éves tokodi férfi az ellene folyó büntetőeljárás során (hogy be tudja fejezni amit elkezdett-a szerk.) szabadlábon védekezhet- természetesen !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.