Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 26., hétfő

Dik 'má...há csak lopni akartak...

...de rablásnak sikerült,mert a gazda észrevette !

A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a két gyanúsítottal szemben, akik tyúkokat tulajdonítottak el a sértettől Hajdúsámsonban.


 Tavaly október 22-én éjjel 1 óra körüli Hajdúsámsonban, egy családi ház udvarára bemászott egy férfi, aki négy darab tyúkot kiadott a kerítésen keresztül az utcán tartózkodó társának, aki a baromfikat beletette a hátitáskájába. 
Az ott lakó 73 éves bácsi észrevette, hogy lopják a háziállatait, ezért rászólt a két tolvajra, akik elszaladtak. 
A sértett utánuk ment a kerékpárjával és az egyik utcában utol is érte a tetteseket, akiktől visszakérte az ellopott baromfikat. 
A tolvajok fakaróval a kezükben megfenyegették az idős férfit, aki ijedtében a biciklijét maga elé tartva próbált meg védekezni, majd visszasietett a házához és értesítette a rendőrséget.
A helyszínre érkező járőrök rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 22 éves R. Zsoltot és a 21 éves V. Rozáliát, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.
A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a velük szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az illetékes járási ügyészségnek.
forrás;civishír
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.