Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 9., péntek

Eltérő "kultúra"...

A "konfliktuskezelés" leegyszerűsített módja.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás bűntette miatt vádat emelt két fiatalkorú fiú ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség, tájékoztatta a Teolt dr. Ökrös Magdolna, a megyei főügyészség sajtószóvivője.
 
A vádlottak tavaly január 27-én az esti órákban Sárpilisen, a Béke téren autójukkal megállásra kényszerítették egy Opel vezetőjét. A konfliktus oka, hogy az egyik vádlott és az autóban ülő társaság egyik tagjának közös lányismerőse volt. Az érintett vádlott ugyanis azt híresztelte, hogy a lányhoz még mindig szerelmi viszony fűzi. Ezt a konfliktust akarták tisztázni, de miután megálltak, a két fiatalkorú kiugrott az autóból, és hangos szidalmazás közepette vascsővel, faütővel verni kezdték az Opelt.
Letörték a személykocsi egyik visszapillantó tükrét, az autón számos horpadást okoztak. A kár mintegy 150 ezer forintnyi. A megtámadott személyautó vezetője és barátai megrémültek, részben ezért, részben a tükör hiánya miatt nekitolattak egy beton villanyoszlopnak, majd elmenekültek. 
Az egyik vádlott esetében felfüggesztett szabadságvesztés, a másikkal kapcsolatban próbára bocsátás kiszabását szorgalmazza az ügyészég, pártfogó felügyelet mellett.
(Felfüggesztett, próbára bocsátás? Igen, mert ugye nálunk nincs kettős mérce !-a szerk.)
A teol.hu nyomán 
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.