Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 14., szerda

Érdekes dolog történt Bécsben

Közel ezer euróval rövidítette meg a taxisofőrt egy ügyes csaló, aki elhitette, hogy gazdag orosz üzletember, és Bécsből Dubrovnikba vitette magát - de aztán fizetés helyett egyszerűen csak lelépett.

Azt hihetnénk, az emberek már nem dőlnek be az olcsó trükköknek, egy bécsi taxist mégis sikerült átvágnia egy férfinak, aki elhitette a sofőrrel, hogy egy gazdag orosz üzletember, és azt kérte, hogy Bécsből vigye el a horvátországi Dubrovnikba. Az út oda-vissza mintegy 1600 kilométer volt, ám amikor megérkeztek a célhoz, az "üzletember" egy pillanat alatt felszívódott, a taxis pedig ott maradt a mintegy 300 ezer forintnyi mínusszal.

A 29 éves Thomas Meyer ugyan már az indulás előtt megmondta, hogy nagyjából ennyi lesz az ár, arra azonban nem számított, hogy az ügyfélnél nincs ennyi pénz, és nem kérte el előre a fuvardíjat .
A 11 órás út végén az "orosz" azt mondta, el kell mennie egy bankautomatához, hogy kivegye a pénzt - és Meyer soha többé nem látta. (Na ugye hogy egy "Meyert" is be lehet csapni, csak jól kell tálalni a dolgot !  A várható haszon nagysága elvakította és elaltatta az óvatosságát! Ezért  nem is érdemel sajnálatot! -a szerk. )

Az osztrák rendőrség már figyelmeztetést adott ki a csaló miatt - derül ki az Austrian Times című osztrák hírhonlap beszámolójából.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.