Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 11., vasárnap

Európa megmutatta...hogy egyre betegebb !

Conchita Wurst  osztrák "kreatúra" nyerte Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton este rendezték Koppenhágában. (A Magyarországot képviselő Saunders,  Running című számával az ötödik helyen végzett.)
A döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta; "a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni."
(Szégyen, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.-a szerk.)
Puzsér Róbert sem tudott megjegyzés nélkül elmenni az idei Eurovíziós Dalfesztivál szakállas nője mellett, aki az este megnyerte a viadalt.


 Fotó:

Véleménye a produkcióval kapcsolatban Facebook-bejegyzésében:
„Ez a semmiből előrántott kreatúra azt hazudja a színpadon, hogy nem létezik szexus, hogy nincsenek nemek. Félférfi-félnő nincsen.

Thomas Neuwirth nagyestélyiben a színpadra lép, hogy valami félmilliárd ember előtt előadjon egy sz@r popslágert. Azt állítja, hogy Conchita Wurstnak hívják, és popdíva.

A képernyő innenső oldaláról nem látni, vajon tudatában van-e annak, hogy szakállal szegélyezett rúzsos ajkával épp transzneműek tízezreit köpi pofán. Tudja-e, milyen nyomorúságos vásári mutatványt fabrikál egy létező szexuális zavarból, és teszi nevetségessé mindazt, amit a világ kulturáltabb fele szabad identitásválasztásról gondol. A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság...”

Szerk;Posta S.

3 megjegyzés:

  1. Az ép eszű és ép morálú emberek, nem értjük, hogy egy ilyen nemzetközi versenyen miért nem érvényesülnek az emberi faj erkölcsi normái. Akaratlanul is a római birodalomról tanultak jutnak az ember eszébe, a végjáték idején Rómában a széthullás előtt eluralkodtak az aberrált szokások, orgiák, szexuális kicsapongások, és mindenekelőtt a burkolt erőszak. Úgy vélem, mi is ide tartunk. Az ilyen undorító és felháborító "világesemények" nem a szórakoztatást jelentik számomra, hanem az elkerülhetetlen és mind közelebb kerülő véget, amely elsöpör majd minden ilyen arcátlan és gyomorforgató emberi roncsot, mint amilyenek a (Conchita Wurst) "Kolbász Koncsiták". De ide felvehetjük nyugodtan a magyar színekben indult "fél-afroamerikait" is, aki magyar voltát egy mondattal nem tudja alátámasztani, mert nem itt született, négernek néz ki, és nem utolsósorban egy embertelen garázda, aki nem átallja fejbe rugdosni ellenfelét, amikor az már a földön fekszik tehetetlenül. Ez nem tolerancia,ez Botrány!

    VálaszTörlés
  2. A nyugati világban zajló eseményekre reagálva gyakran ismételgetjük - felháborodva, dacosan, lemondóan, elkeseredve -, hogy „ennél már nincs lejjebb”. És újból és újból kiderül: igenis van még lejjebb. Az egykori Ausztriát képviselő, meghatározhatatlan nemű Conchita Wurst győzelme az Eurovíziós Dalfesztiválon ismételten emlékezetünkbe idézhette a nyilvánvaló tényt: a keresztény európai civilizáció végérvényesen halott.

    VálaszTörlés
  3. A másság nem jogosít fel senkit sem arra,hogy ezzel visszaéljen, és megbotránkoztassa a föld lakosságának 90 -%-át!Azt sem kellene elfeledni,hogy a normális embereknek is joguk van a normális élethez!Ezt a műsort 12 éves korhatárral,vagy korhatár nélkül nem is szabad lett volna sugározni.A szervezőknek feltétlenül kellett volna a nézőket figyelmeztetni,hogy melegek,transzvesztiták és buzik is feltűnhetnek a műsorban,hogy a saját meggyőződésük szerint tudjanak a távirányítóval bánni.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.