Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 22., csütörtök

Folytatódott a szlovák gázoló nő pere

A másodfokú bíróság kizárta a védelem szakértőjét, és új szakértőt rendel ki a négy ember halálát okozó szlovák nő perében.
A Budapest Környéki Törvényszék bírói tanácsának elnöke kiemelte: az igazságszolgáltatásban nem elég pártatlannak lenni, annak is kell látszani.
A védelem szakértőjével kapcsolatos körülmények miatt ez a követelmény - akár a szakértő hibáján kívül (?)- sérült, ezért van szükség a kizárására és új szakértő kirendelésére.

Csütörtökön az ügyész új első fokú eljárást, a védő felmentést, illetve új eljárást kért, a másodfokú bíróság azonban várhatóan már nem adja vissza az ügyet első fokra, hanem érdemi döntés hoz. Júliusra három tárgyalást tűztek ki.
A vád szerint a szlovák nő -Eva Varholíková Rezesová- 2012. augusztus 21-én az M3-as autópályán ittasan X5-ös BMW-jével mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba, a kocsi négy utasa életét vesztette.
A Gödöllői Járásbíróság tavaly ősszel első fokon, nem jogerősen hat év fogházat szabott ki.
Az ATV nyomán
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.