Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 26., hétfő

Így buknak el sorban a "nagyok" ?

Gondolatok egy választásról.

Ahhoz, amit már korábban, legkésőbb az áprilisi parlamenti választási bukta után meg kellett volna tenni, vagyis Mesterházy és az MSZP elnökségének lemondásához, még egy nagy arculcsapásra volt szükségük a szocialistáknak.
Ez menetrendszerűen be is következett vasárnap, amikor az MSZP elveszítve második helyét a Fidesz mögött, immár nagy hátránnyal, alig 11 százalékos támogatottsággal a csaknem 15 százalékot elért Jobbik mögé szorult az európai parlamenti választáson.

Mesterházynak most is csak annyira futotta a szavazás estéjén, hogy az egész elnökség mögé bújva felajánlja a lemondását és a szociáldemokrácia európai rossz választási eredményével relativizálva saját sikertelenségét, ismét új programokról és stratégiákról papoljon, ahelyett, hogy azonnal, bár így is megkésve, de vállalta volna a személyes felelősséget a fiaskóért, csomagol és tudomásul vette volna, hogy pártja megbukott.
Ehelyett nyitva hagyta az utat szombatig, a választmány üléséig tovább manipulálhassa pártja vezető testületeit, amiben – ismerve ebbéli képességeit – akár sikerrel is járhat, vagyis maradhat a párt élén, amivel végleg a teljes jelentéktelenségbe süllyesztené az MSZP-ét, oda, ahonnan nincs visszaút, már semmi esély sem lesz visszakerülni a fősodrásba, a jelentőséggel bíró pártok közé.
Habár már innen is szinte lehetetlen a felállás, csak vegetálás és a vég , teljes egészében befellegzett az MSZP -nek, nincs jövője!
Így buknak el sorra a "nagyok". Előbb vagy utóbb mindenki sorra kerül, mert semmi sem tart örökké !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.