Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 19., hétfő

"Ne arra figyeljenek, amit mondok...

...hanem arra, amit teszek
Íme a valóság kedves "narancsos" nyugdíjas szavazó honfitársaim!

2017-ig az idei szinten marad a szociálpolitikai menetdíj-támogatás összege, és a kedvezmények rendszere sem változik - írja a Magyar Nemzet.
A szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten befagyasztja a kormány, egészen 2017-ig  - derül ki a Brüsszelnek megküldött konvergenciaprogramból.
A kormány tavaly 11 milliárd forinttal megemelte a közlekedési szolgáltatóknak fizetett összeget, amely most évi 104 milliárd forint, ám a tervek szerint ez a jövőben nem változik.

A Magyar Nemzet emlékeztet arra, hogy jelenleg az utasoknak csak egyötöde fizeti ki a teljes árú jegyet, vagyis négyötödük valamilyen kedvezménnyel utazik.
A fejlesztési minisztérium munkaanyaga szerint a 65 év felettiek ingyenes utazási kedvezménye csak a csúcsidőn kívül maradna meg, és nekik szóló bérletet kellene venniük, hogy bármikor ingyen utazhassanak. Fónagy János államtitkár ugyanakkor korábban úgy nyilatkozott, hogy a kérdésben a végső döntést a politika hozza meg, illetve elvi jelentősége lehet annak, hogy valamennyit fizetni kelljen a szolgáltatásért.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.