Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 5., csütörtök

Alföldi ismét "alkotott" ?

"Az Őrült nők ketrecének frivol világa kétértelmű, így mi sem bánjuk, ha a plakát is az" – magyarázta Zsedényi Balázs, az előadást életre hívó Kultúrbrigád produkciós mene­dzsere, aki azt is elárulta, kollektív munka gyümölcse az utcára kikerülő plakát.

Ezzel hirdetik Alföldi Róbert új rendezését!
 Fotó;borsonline
(Ha egy "Magyar" tenne ilyen plakátot közterületre,vagy rajzolna egy tűzfalra,kíváncsi lennék mi lenne a traffipaxosok véleménye? Nagy valószínűséggel közbotrányokozásért azonnal előzetes letartóztatásba kerülne a bűnismétlődés megakadályozása érdekében!-a szerk.)

A gigantikus rózsaszín "valamit" (?) Budapest több pontján is reklámozza a Csobot Adél és Stohl András szereplésével készült "musicalt", amelyet június 12-én mutatnak be az Átrium Film-Színházban.
A történet szerint az Őrült nők ketrecének két homokos tulajdonosa van, s egyikük "gyermeke" nősülni készül. Kiszemeltje a város konzervatív szenátorának lánya – őt alakítja Csobot Adél, Stohl pedig Albint, a "transzvesztita művészt". A család háztűznézőbe érkezik a "szabados mulatóba"…
A Bors nyomán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.