Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 15., vasárnap

Itt a nyár, fokozódik a kullancsveszély !

De miért nem irtják szervezetten a kullancsokat ? Kérdezhetnénk, mivel az elmúlt években meghatványozódott a jelenlétük!

Ha utána olvasunk az interneten hamar rájövünk a megoldásra, ami ugye csak nagyon egyszerűen megint miről is szólhat? Igen megint témánál vagyunk, hát persze hogy a pénzről!
Gondoljuk csak szépen sorba a dolgokat!
Az EU-ban kitalálták, hogy a kullancsirtó szerek veszélyesek a környezetre és olyan élőlényeket, mint például a  gombákat is kipusztítanak, amik súlyos károkat okoznak a biológiai egyensúly megbontása miatt így  hát gyorsan be is tiltották  azokat !

Ez csak terelés mert szerintem emögött kőkeményen a gyógyszerlobbi áll valójában. 
Ha csak a kutyásokat nézzük és kiszámoljuk, a gyógyszergyártóknak mennyi pénzt hoz a sok eladott spot on és nyakörv, könnyen át lehet látni a szitán, mekkora érdekekről van szó. (A linken figyeljük csak meg az árakat!)  
Mert ugye kiknek a kezében is vannak a gyógyszergyárak?...na ugye kezd világosodni !

Az emberek is sok pénzt költenek oltásra, de az igazi "nagy pénz" az állattartókból jön nekik, a megelőzés, meg a rengeteg imizol, amit beadnak a babéziás kutyáknak. Ez is csak a  pénzről szól, semmi másról. Sajnos. 
Az irtásuk bizony nem hozna akkor bevételt "egyeseknek", mint a riasztó szerek és egyéb gyógyszerek...hát itt tartunk ma!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.